Nieuwe website toevoegingen

Gepubliceerd op 19 juli 2017 11:42

Wakikasa is constant in ontwikkeling, zowel OC als IC. Dit betekent dat er soms dingen worden toegevoegd en soms dingen veranderen, waardoor dit ook geldt voor de website. Lees verder voor een kleine update van wat er gaande is.

Talen

Er zijn 3 pagina's toegevoegd over de talen van Wakikasa. Deze pagina's zijn nog in onderhoud en op dit moment nog niet beschikbaar voor deelnemers. Echter staat er op de pagina "Wereld" en de pagina "Skills informatie" (onder pagina "Setting") wel wat algemene informatie over de talen en de links.

Postmussen

Omdat de IC spellocatie voor de meeste spelers vaak ver van huis is, wilden we een spelsysteem waarbij het mogelijk is om contact met thuis te houden. Hierdoor is de Zjimora Order ontstaan, een postmussen netwerk. Dit is niet goedkoop en je zult niet hetzelfde event nog antwoord krijgen, maar je kan in elk geval al meer dan eerst.

Skills

Bij de skills zijn er enkele veranderingen in namen geweest en een aantal punten duidelijker toegelicht. Dit staat ook opgesomd op de pagina "Skills informatie".

Nieuwe kennis-skill

Binnenkort wordt er alchemie ingevoerd; dit is niet voor iedereen toegankelijk. Mocht jouw personage dit wel kunnen leren of weten, dan krijg je daar bericht over. Voor nu staat er in elk geval op de "Wereld" pagina en de "Skills informatie" pagina een blokje met algemene informatie over alchemie.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Smitha491
2 jaar geleden

Thank you, I have just been searching for info about this subject for a long time and yours is the greatest I've found out so far. However, what about the bottom line? Are you positive concerning the supply? cbckeddgcfgafeek