Welkom bij MUG creaties

In 2016 werd er een knoop doorgehakt en werd MUG creaties opgericht. Een klein simpel bedrijfje met de focus op het creëren van complete LARP-kostuums, met veel persoonlijke aandacht en interesse waardoor de kostuums altijd perfect aansluiten op de wensen en het nieuwe LARP-personage van de klant. Alle producten zijn persoonlijk en uniek, dit is ook waarom er maar weinig artikelen in de webshop staan. De producten die er wel staan zijn vaak voorbeelden van de mogelijkheden, waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke wensen.

Tegenwoordig worden er vanuit MUG creaties ook LARP evenementen georganiseerd, waarover je meer kan lezen op de pagina 'Wakikasa'. Veel van de producten op de webshop staan daar ook speciaal voor deze LARP en zijn daar allemaal goed te gebruiken. Daarnaast worden er vanaf 2020 ook korte roleplays georganiseerd onder de naam Tierelier. De roleplays zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je hoeveelheid roleplay ervaring. Ze duren ongeveer 5 uur, en zijn inclusief workshop LARP 101, als de groep minder ervaren is, en een middag of avondmaaltijd, afhankelijk van de tijd.

Bij interesse in het plaatsen van een kostuum of accessoire opdracht kun je contact opnemen via het contactformulier. Voor meer informatie over de roleplay events kan je een kijkje nemen onder het menu kopje Tierelier. Hopelijk horen we snel wat van je, of zien we je op een Quest van Wakikasa!

 

Groetjes! Mettie Buitendijk

- eigenaar MUG creaties en Organisatie Wakikasa -

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Nieuws

Klik hier om een tekst te typen.

Kostuums op Wakikasa Q3
Afgelopen Wakikasa had ik natuurlijk een heleboel voorbereidingen voor de Quest zelf, maar daarnaast ook nog een aantal kostuums die af moesten voor spelers en zelfs een SL. Gelukkig heb ik het voor elkaar gekregen en waren de klanten blij met het resultaat.

Wakikasa Quest 2 succesvol!
Met veel spanning uitgekeken, hoopvol dat het goed zou gaan, vrezen dat het compleet zou ontploffen, uiteindelijk is dat laatste alleen IC gebeurt en hebben we heel veel positieve reacties gekregen op het weekend. Op naar de volgende!

Gepimpte tas
Mijn meest recente creatie, een zelfgemaakte tas, versierd met knopen. Er passen precies twee sixpacks in.

Tassen van geweven stroken stof
Ik had echt lol in het maken van deze tassen. In de rechter tas passen precies twee blikjes bier.