Quest 5 - Alles heeft een prijs

"Het was tijd om verder te reizen en nu aangekomen in de First Watertower van Zout water, is iedereen wel toe aan een rustige avond met een hapje en een drankje, maar of dat het enige is wat men daar vindt?"

De spelers van Quest 4 hebben aangegeven IC snel te vertrekken uit Waterhaven, maar helaas is de zeereis behoorlijk uitgelopen door de dreiging van piraten en de nodige omwegen om hen te omzeilen. De reis heeft totaal 6 weken (30 dagen) geduurd. 

Mededeling

Aangezien de locatie beschikbaar is vanaf 17:30, zal het eten OC zijn. Het wordt echter wel op prijs gesteld als je je bed klaar hebt en omgekleed bent voor het eten (19:00) zodat we direct daarna tijd in kunnen.

OC info

Datum: 22-23 Februari 2020
Tijd: Ongeveer 14:00 tot 14:00. Precieze tijd komt in de laatste mail.

Locatie:  onbekend

Aantal deelnemers: 50

IC info

Locatie
The First Watertower, stad in Zout water

Downtime sinds Quest 4
30 dagen (IC 6 weken)

IC datum
Schaduwfase week 5, in het jaar 116

Inschrijven

Kosten
Nog onbekend

Betalen

reknr. NL85INGB0007689911

t.n.v. MUG creaties
o.v.v. Q5 Speler/NPC/Crew + OC voor- en achternaam

La Dutoit Veiling

Op Quest 5 zal er een veiling plaatsvinden. In de weken voor de veiling wordt er in de omgeving van de First Watertower de volgende folders verspreid met daarin het kaveloverzicht, om op deze manier kopers te trekken.

Praktische Quest producten

We hebben gemerkt dan men moeite heeft om zelf een IC verantwoord maaltijdset mee te nemen, daarom bieden wij een setje aan dat je via ons kan aanschaffen. Hoe het setje er precies uitziet verschilt per set, de foto's zijn voorbeelden. Daarnaast hebben we nog een aantal andere standaardproducten.