Monsteren op Wakikasa

Wij proberen om iedereen een zo volledig mogelijke spelervaring te geven, ook de NPCers. Dit is waarom je als NPCer alleen een doel, motivatie en enkele middelen (zoals skills en items) krijgt. Aan de hand daarvan en van het bijpassende Element mag je zelf een achtergrond bedenken en een kostuum regelen. 

Je krijgt verder geen informatie over het plot en dus ook geen oplossing voor je problemen. Dit mag je samen met de spelers en de andere NPCers gaan uitzoeken. Hiermee hopen we de grens tussen spelers en NPCers zo ver te vervagen dat er IC geen verschil te merken is, wat hopelijk een realistischer spel geeft.

Als jij je hebt ingeschreven als monster, krijg je een paar weken van te voren per mail het plotboek en linkjes naar je personage bouwer(s), elementaire pagina's en lore sheets. Inschrijven kan bij de Quest informatie.

 

NPC personages

Element informatie

De Quest zal plaatsvinden in een bepaald grondgebied, jij krijgt toegang tot de elementaire pagina's van de elementen die je personages kunnen hebben. Lees je info goed door en probeer het te onthouden, de kleinste dingen kunnen van belang zijn op de Quest. Je mag zelf kiezen welke informatie je gebruikt in je achtergrond en het is prima als je een beetje afwijkt, maar let er op dat je niet meer dan twee uitzonderingen verwerkt. Want als alles een uitzondering is, dan is niets dat meer.

Achtergrond

Je krijgt van ons een doel, motivatie en enkele middelen, in de vorm van items en een aantal skills. De rest van de achtergrond mag je zelf invullen. De informatie op de elementaire pagina's kan je gebruiken als rode lijn. Op je persoonlijke pagina zullen linkjes staan naar je achtergronden.

Mocht je een extra idee hebben bij een personage, overleg dat vooral, we hebben graag extra input.

Skills

Hieronder staat een afbeelding en een link naar de personage bouwer van Wakikasa. Op deze sheet staan alle mogelijke skills en spreuken. De Google spreadsheet waar de link naar leid is een voorbeeld en kan niet bewerkt worden.

Per mail krijg je linkjes naar jouw personage bouwer(s). Een aantal skills zijn waarschijnlijk al ingevuld, de rest van de XP kan je opmaken aan skills die jij wil. Dit document wordt ook gebruikt als je charactersheet.

Personage bouwer