Een Online LARP-dungeon

Waarom

Het jaar 2020 is een moeilijk jaar voor larp. Evenementen worden geannuleerd, larpers zitten niks te doen thuis en organisatoren kunnen hun werklust en plotjes nergens kwijt. 

Wakikasa heeft een oplossing gevonden voor zichzelf en nodigt jou uit om mee te doen. Deelname is een symbolische euro per persoon, maar een grotere donatie wordt natuurlijk gewaardeerd.

Waar

OC
Onder begeleiding van een SL kan je de reis beginnen. We doen bij voorkeur groepjes van 3 tot 5 mensen tegelijk en je moet je online inschrijven hiervoor. Daarna krijgt je team per email een uitnodiging  voor discord. 

IC
Op Wakikasa staan er op meerdere plekken totempalen. Deze palen worden onderhouden door de grijze monniken en zij kunnen mensen toegang verlenen tot een mysterieuze plek genaamd Ilis. Dit wordt bij start verder toegelicht.

Wat

Hier komen mensen terecht in situaties die hen de gelegenheid geven om te leren en om hun vaardigheden te vergroten. We bieden zoveel mogelijk verschillende dingen aan, maar als je wil oefenen met een specifieke vaardigheid dan kan je dat bij de inschrijving aangeven. 

Wie

Je kan als je Wakikasa personage komen, of als je er nog geen hebt, een nieuw character aanmaken. Het is hierbij niet noodzakelijk om al een element te hebben, maar dat kan het wel leuker maken. Als je van plan bent om te komen spelen op Wakikasa dan kan je op deze manier starten met je personage. 

Hoe

Betaald:
De XP die je hier verdient is echt en zal worden bijgeschreven op je character-sheet. Kennis die je opdoet is ook echt en mag je ook IC gaan gebruiken.

Omdat je met deze puzzels veel sneller door de stof heen gaat dan op een evenement, moet je vier puzzels of encounters per onderwerp doen om er 1 xp aan te verdienen en er is nog een nader te bepalen maximum.

Wanneer

Er zullen thema-sessies worden inplant waarvoor je kan inschrijven en welke altijd doorgaan. Als je een groepje van 3 tot 5 personen hebt kan je ook aanmelden voor een eigen sessie.

Aanmelden

Heb je een groep van minstens drie en maximaal vijf mensen? Dan kan je via het onderstaande formulier aanmelden.