Quest 1 - Meet the Avatars

"Iedereen heeft zijn eigen redenen om te gaan kijken, maar feit is wel, bij Avatar lake gebeuren er altijd interessante dingen. Bijzondere verschijningen, waardevolle voorwerpen die opduiken, en ongewone skills die men er op mysterieuze wijze kan leren.

En waarom reis jij af naar dit vreemde meer?"

OC info

Datum: 10 september
Locatie: Nieuwegein, Nedereindse plassen

Korte omschrijving
Setting tester van 5 uur lang. Spelers hebben IC wat geleerd over talismannen en Avatars.

Aantal deelnemers: 9
Aantal SL's: 2

IC info

Locatie: Avatar Lake, Kruid.

Downtime tot volgende quest: 15 dagen

Datum: Stormfase week 2, jaar 116

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Reacties

Bram Weve
7 jaar geleden

Met een nieuwe LARP en setting is het altijd uitzoeken of iets werkt. Dit geld ook voor Wakikasa, maar er is zo goed over na gedacht van te voren dat je er geen last van had. Kijk uit voor meer.

Brian Bors
7 jaar geleden

De combinatie van onvolledige setting informatie verdeeld over meerdere spelers zorgde voor een natuurlijke ervaring van de setting "ontdekken" zonder dat deze handmatig gestuurd werd door spelleiders. Veel aandacht voor details vanuit achtergrond en persoonlijke doelen gebonden aan de setting zelf wat personages aard aan elkaar en aan de wereld. Een knusse, consistente, narratief gedreven LARP quest zonder combat.

Vonne Starreveld
7 jaar geleden

Ik vond het ontzettend gaaf. Heel leuk om in een nieuwe setting te komen die ook al zo veel mogelijkheden geeft. Ook vond ik het heel leuk om het enthousiasme van de SL's te zien in het spel.

Nelleke Buitendijk
7 jaar geleden

Het was kort maar krachtig. Een erg leuke quest in een unieke en originele setting, waar in korte tijd veel interessante momenten voorbij kwamen. Het zorgde dat ik erg uitzie naar de volgende.

Reactie plaatsen