Quest 2 - Splittown

"Over het algemeen is Splittown gewoon een rustig handelsdorpje en soms komt er vanaf Avatar Lake een persoon, voorwerp of magie, die de boel even opschudt, maar ook als je daar niet geïnteresseerd in bent is er genoeg anders om je mee te vermaken. Zoals de gezellige herberg, waar vaan verhalenvertellers aanschuiven, handel met de vele kleurrijke lieden en reizigers. Ook is dit een ideale plek om nieuws uit de hoofdstad te krijgen of op te stappen op een van de vele boten richting Leafton, Rindori of Waterhaven."

OC info

Datum: 21-22 januari 2016
Locatie: Het Trappershof
Aantal deelnemers: 22
Aantal SL’s: 3

Korte omschrijving
Een twee dagen durende quest in het kleine handelsdorpje Splittown, waar er problemen waren met thee, doden, een vreemde trap en cirkels in de bossen.

Steekwoorden uit plotjes
Slechte thee, vreemde gasten, droomplot, vermist kamermeisje, eindigen met een knal.

IC info

Locatie
Splittown

Downtime tot Quest 3
10 dagen (IC twee weken)

Downtime sinds Quest 1
15 dagen (IC drie weken)

IC datum
Stormfase week 5, in het jaar 116

De foto's

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Reacties

Paul Stolk
7 jaar geleden

Een toffe beleving waar emersie, en roleplay hoog staan! Dat gecombineerd met een goed werkend economisch systeem, goed plot en een toffe crew levert een hele gave LARP ervaring op!

Miriam Dik-Knoppert
7 jaar geleden

Ik vond de communicatie, informatie en inschrijving helemaal top! De orga denkt lekker mee met het maken van karakters en inspireert. Jammer dat ik af moest zeggen. Het enthousiasme is aanstekelijk en ik hoop een volgende keer aanwezig te kunnen zijn!

Laura Scheepers
7 jaar geleden

De organisatie van Wakikasa zette een kleinschalig, maar grote klasse evenement neer, de organisatie is jong en vertoont wat kinderziektes, maar heeft mijns inziens groot potentieel.
Onderscheidend en erg interessant op IC gebied zijn het daadwerkelijk werkend economisch systeem en het feit dat er geen 'common' taal bestaat: Je spreekt Waaksa of Kieksa (Nederlands of Engels) en eventueel beiden, maar Babylonische spraakverwarringen zijn niet ongewoon en leveren heerlijk spel op.
Ook de grote aandacht voor details vind ik geweldig: kleine dingen als mensen hun eigen IC eetgerij mee laten nemen en de IC limonadeflesjes en de bruin papieren koffiebekertjes voegen zoveel toe aan de sfeer.
En dan last but not least: de organisatie doet heel erg zijn best om ervoor te zorgen dat ook minder valide mensen mee kunnen doen aan hun evenementen, we zijn niet alleen welkom, er wordt ook actief meegedacht om het ook voor ons een geweldige ervaring te maken.

Bram Weve
7 jaar geleden

Met nu Quest 2 gehad te hebben en beide mee gemaakt, kan ik zeggen hoe goed deze LARP is. Het plot is voor mij vernieuwd en zeer interessant. Het is niet een aanrader voor beginnelingen maar het is zeer zeker waar een aanrader om te proberen.

Reactie plaatsen

De kranten